mak is back

Nu var det ett bra tag sen man skrev i makrob, och det beror på att jag ett kontrakt förslag av blondinbella men efter mycket om och men så beslöt jag mig att stanna hos min trogkännare rob att uppnå målet att bli årets blogg 2009 efter att alfonss tabbar besökare varje dag och sebvics formkurva pekar rakt ner medans makrob är just nu ledane blogg i distrikt haninge vilket gör att det går inte att accpetera rivalen blondinbellas kontrakt så nu e man tillbacks i makrob för nya inlägg.

Helgen har varit rätt chill det började med att vi inte hade en enda lektion i fredags för att super tommy var sjuk och engelskan inställd för dom som var klara med allt. Sen var det då historian som man inte orka vänta tills den skulle böra 12.00 så åkte hem runt 09.11 tog en napp sen var det chilla framför datan sen träning, efter träningen åkte jag hem och tog det lungt framför tvn och kolla på några bra filmer.

Lördag var det dags för match mot sollentuna där vi vann med 4-3, matchen började ju inte direkt bra för robban som fick utgå efter 19 sekunder pga lårkaka och för en annan gick det hyfsatt man gick ju inte poänglös från den matchen som tur var :). Senare på kvällen kollade man på  fotbollen ''El Classico'' mellan Barcelona - Real madrid seger barca 2-0 härligt!.

sen söndag match igen men det orkar jag inte skriva om seger 4-1 mot flemingsberg. aa så där har helgen varit nu e det ledigt måndag/tisdag från skolan, ska bli skönt som fan!. ska kila nu hörs!

mak is back


tjolalilo

tråkigt, värdelöst och hopplöst! ja jag snackar om att dela bloggen med mak! det går bara inte, helt jävla impossible. Jag har nog fan lagt ner mitt liv senaste månaderna åt bloggen men makkan bara skiter idet! eller ja iaf 20 min senaste månaderna men det är inte lika viktigt. 20 min kan mycket väl betyda 200 dagar eller hur sebban.

tror ingen av oss orkar blogga längre, vi har inte tillräckligt roliga liv att dela med oss av, kanske kan övergå till lillkenta igen men då måste något drastiskt hända!

på återseende eran ROB

viktigt!

Man är tillbaka!! satan i helvete vad skönt, Karlsson vann ju fifa turneringen igår på ett storartat sett. 1-0 i finalen mot han som inte är bra egentligen men alltid har tur. Han kunde vunnit sin 5e raka turnering. Men där tog segersviten slut.

Det var ju iofs en helt magisk dag igår. Dif vann ju med 3-2 mot FBK!! satan asså, det var ett tag sen det hände.
BJ vann ju mot MB med 7-4 efter 2+1 av mig och och AJ vann mot almtuna med 5-1.

Annars hände inte så mycket den här helgen. En chillhelg såattsäga.
Det var planerat att åka och titta på när mina kära vännor spelar mot Värmdö kl 20:00 men vi pallar inte !

Avslutar med helgens citat
"ÅK DÄRIFRÅN"

på tiden

Nu är vi ett steg närmre "årets blogg 2009" eftersom fialala.blogg.se har sagt ifrån, för tuff konkurens ryktas om i pressen men vi med lite närmare insikter vet att så inte är fallet. Tråkigt att hon slutade men vi på makrob önskar henne lycka till och lovar att vi blir dom första att läsa om hon börjar igen!

Mak the tank är tillbaka i spel igen på lördag efter några veckors avstängning efter en brutal fight mot 3-4 galna gotlänningar. Ser ut som att BRM kedjan är tillbaka i gammal god form. Iallafall att döma av gårdagens träning när vi körde över den svart linan med en nykomling på backen, mak körde fullkomligt över stackarn med en smäll som hördes ända till Uppsala.

Finns egentligen inget mer att skriva förutom att jag är lika självmordsbenägen som alltid, eller jo jag har börjat hitta formen igen på fifa, notera BÖRJAT hitta formen. Det kommer mera det kan jag lova och då har inte grabbarna ens en liten chans att hänga med.

RSS 2.0