bananer och vindruvor

Men vafan är det som händer? Läste precis i min gode vän vicke virres bloggfan att han dubbel vurpat med lennart! Jag såg på lennart att allt inte stod rätt till men stenhård som han är så visade han inget! Det är riktigt jävla lågt att köra ihjäl cykeln. Tur att han står parkerad i garaget nu.

Annars har det gått förvånasvärt bra idag. Fan knappt trött när man slutade, till skillnad från de övriga dagarna där man slumrat in lite fint på bussen hem. Vägguppsättandet fortsatte även idag och lär så göra i några dagar till. Åt på Palmyra idag också, ruggigt stora kebabtallrikar. sista dagen imorgon, det ska bli skönt som fan.

När man kommer hem var det bara att knata ner till storwicke och hämta mitt PS3. Sen kom virre så fick jag spöa honom på fifa också. Sen vid 16:14 glider kenta in med 2 nya stickor till mig ! TPS Response 4 med Afinogenov vinkel.
Men lill virre fixade också värsta div knoppen på klubban också, TACK.

Sitter nu här och väntar på att lillen ska dra så att man kan hoppa ner och mysa i sängen

Det var lagsnack efter träningen idag. Där gick vi igenom vad ville skulle bli bättre på samt vad alla i laget var bra på. Jag var bra på, hålla mig rätt i banan, kylig med pucken och fina passningar. Makkan var snabb och kung på att tacklas och Victor Andersson var snabb och hade bra speluppfattning. Ser ni mönstret ? jag var bra på 3 saker dom andra var bara bra på 2 saker. Kan bara betyda en sak.

Makkan och sfia låg tydligen och mös med varandra igår när dom slagga hos alfons !

Vita bilar

Jihaaa ! Nu jävlar börjar det hända saker här i bloggen, Makkan har för första gången skrivit ett riktigt bra inlägg. Vi har fan bättre form än självaste sebvic.blogg.se!

Vad har hänt idag då? Jo man har ju gått och blivit egen företagare. Men mer om det sen. Man fick ju lite sovmorgon i morse eftersom han jag jobbar med hade kund möte i Sollentuna kl 07:30 och eftersom han bor där nånstans så pallade han inte komma och hämta mig på firman. så ca 06:20 var uklockan när jag kanta upp ur sängen. När man kommer till Gullmarsplan så ser man att tvärbane jäveln är avstängd, så det fick bli bussen till Årstadal.
Men det där om eget företag nu då. Jo det var så att efter lunch så drog Tony till den där kundjäveln i sollentuna och gjorde klart där medan jag var kvar i lägenheten och satte upp gipsskivor ! galet bra man är, nu gjorde jag ju antagligen helt åt helvete men den smällen får man ta imorgon !

LÖK

Igår var det första dan på lovet vilket jag tillbringade på förmiddan med att träffa Makkan och Lojsan, det var ett tags sen man såg henne där det vart lunch på donken. Efter en väldigt najs lunch på donken skulle Lojsan in till stan, så drog jag och Makkan hem till mig och löka xbox tills man skulle på träning.

Vilket man var taggad till tusen.........not, man var ju hyfsatt trött ikroppen efter allt som hänt ihelgen. under uppvärmningen på träningen skadades virre hur vet jag inte riktigt men han har haft problem med ett knä rätt länge nu(krya på dig virre!),så han bytte om och tänkte genomföra träninge men det gick ju inte förstora smärtor i känt och för mig gick det käpprätt och helvete på träningen.

Efter träning skulle man hem till alex och löka xbox hela natten men det vart bara fram till 3tiden ngn gång man slockna framför prison break (A). Sjävla spelande gick bra till en början där man slog alex i hans favorit spel madden 09 (amerikansk fotboll) segern var jävligt skön för han gått och sagt hela veckan han ska piska mig i det, men så vart det ikke det vart seger med 21-20 efter att legat under med 0-14 så man får väl vara nöjd ;). sen var det dags att spela lite nhl där det oxå var en jämn match med torsk med 3-2 efter att man haft ledning med 0-2 :O aja shit happens.

och nu sitter man bara hemma och tar det lungt inför ännu en träning hörs!!

MAK

skönt med lov då

Då kan jag börja med att säga FAN vad skönt det ska bli med höstlov för visa då ;), men somliga ska ju till arbetet men väljer att bli rika och somliga väljer att sitta hemma i en hel vecka bara att ta det lungt och fara fattsig :P. Idag som sagt var det match och ni vet redan resultat ganska tråkigt match, när det blir så mycket mål (A) men men vad ska man göra när vi e så jädrans bra (A). just nu sitter man här vid datan och bara tar det lungt koller lite tv lyssnar lite på musik och inväntar morgondagen :) har inget planerat än så länge med det dycker väl alltid upp något man kan göra :) så vi hörs senare bye bye och robban lycka till imorn det kan fan behövas! pusssssss


jobbfan

Fan jag ångrar verkligen att jag sa ja till att jobba på höstlovet, FAN! Men det är väl bara att ställa klockjanne på 05:45 imorgon och sen gå ut i kylan för att ta 06:06 bussen mot gullmarsplan. Jag hoppas fan att man får fullpröjs.

Tänkte nu berätta lite om helgens skojigheter.
inget roligt hände, det där med min planering hände ju aldrig,
Vi fixade fan inte spray, vi hämtade bara 2 pinnar efter en IG match från min sida, Jag vart verkligen inte full och virre fick inte nulsi.

Men idag vann vi dock mot Tyresö med 21-2 fan man är ju värsta star backen men jag var ändå inne på båda bakåt. PINSAMT. fick bli en kasse idag, ett ruggigt slagskott .

farligt farligt

sitter här med virre nu då och lirar lite fifa , vinner som vanligt. Annars var det en jätte turnering idag med typ 8 inblandade , CRAZY tyckte man ju. Men allas våran Sebbe "löken" söder var ju inte med som vanligt, "hundvakt" säger han men vem fan tror på det. Nej skärpning sebban. Har förövrigt inte ens pratat med honom idag men han kanske har dött.  Börjar bli som toffeln nu sebban.

På tal om toffeln, han sviker oss igen med för att vara med carlsson och dom andra.
 fan virre hinner ju både med frugan och oss boyz jy !
broes before hoes :D:D
ska förövrigt lira i samma line som toffeln imorgon men se hur de går nu när han e ute o vattnar guld fisken. men börja inte böla nu  för att jag skrev det där.

virre börjar bli bra. men vet fan inte på vad:P

Planeringen för imorgon kommer nu:
Ska införskaffa spray till en alags klubba
åka till mb-hallen för att hämta hem 3 pinnar
supa oss jättefulla
virre ska nulssii (med mig)

skoj å sånt.

naj men haj

Kul som fan att makkan skriver lite också ! Men jag väntar fortfarande på det där riktigt fantastiska inlägget. Annars så har man sovit till 11 idag, börja ju 13 som makkan skrev. Har fortfarande bröstcancer och undrar när den ska försvinna men synd att man inte hade i båda så att man ser lite krallig ut. Nej ingen riktig bröstcancer men en svullnad som heter duga, riktiga chipssisar, eller hur virre ! Hade ju match denna kväll också där man målade 2 ggr första var ett ruggigt rysslir med stor wicke och big mak inblande där man nyper till direkt på pass från makkan, det andra var en styrning efter det att ante lagt ner den från blå. Makkan gjorde ju bara en pinne idag också så man drog förbi honom. Sitter just nu och tittar på Scrubs, det är fan förjävla bra asså.

Men har ju dock 3 liter cola som måste drickas upp nu !

puss o godnatt, taggad till tusen :P KEEEEAH

måndag

då var det tags för ännu en skolvecka. har percis kommit hem från skolan som var väldigt slappt idag,  först och främst börja vi kl ett idag sen satt vi bara och spela framför datan fram till kl två kanske, sen hade vi möte med lärarn där jag o robban fick återigen stort beröm av perra för våran modell. så nu sitter man här och bara inväntar matchen mot botkyrka ikväll på trovalla, så man e ju taggad till tusen ;) så just nu ska man nog ta en powernapp ;)

MAK

18 Okt 2008 12:44

Idag är det då matchday borta mot Vallentuna. Tungt som fan att åka dit men om man vill något med livet är det lika bra att pallra sig dit. Jag och Mak fortsätter att överraska i skolan och vårat lilla husbygge igår fick fan högsta betyg av super-perra. Sen bar det ju av till storebror Söder för att lira lite NHL 09, det var ju tänkt med en liten 4a manna turnering men vi fick ett återbud i sista sekund. Jag var bäst som vanligt!

Match mot Vallentuna som sagt och jag tänkte vinna lite tekningar idag så att man fortsätter ligga på top 10 i tekningsligan, Det där med att göra mål och assist är jävligt överskattat tycker jag! Fan man måste ju anstränga sig om man ska hålla på och göra såna saker och det gillar vi inte !!!

hörs å syns!

 

sketchup

nu sitter man här hemma då och leker med lite det kända google sketchup som på senaste dagarna har blivit ett intresse. idag fick sluta man tidigt eftersom vi har tema vecka och då ska vi syssla med ett projekt aja skit samma varför man fick sluta tidigt var ju för att jag och robban gjorde en så jävla bra projektplanering med sketchup idag så vi fick jobba hemma tyckte perra så visa leker biffiga och drar till gymmet där dom bara sitter i bastun ;). medan andra bara drar hemma och latar sig in för träningen ;) seeee yaaaa!

MAK

Här är jag !

Efter en jävla massa tjat runtom i världen så känner jag mig tvingad att skriva lite i den här bloggen.

Till mak har jag bara 1 sak att säga. Idiot! du får väl för fan ta saker i egna händer och skriva lite själv eller är högern för upptaget med annat? (eller jag har 2 saker att säga, dunka huvudet i något jävligt hårt!)


Man kan nu konstatera att AD har fått sitt första Fifa 09 ryck under gårdagens match mellan Adrian och Sebban och medan kontroller och datorer flög i luften så kunde jag och sebban enbart söka skydd i garaget. Man visste att det skulle ändå mycket snart men inte så plötsligt.


Den långa sviten är nu bruten! Victor hade innan måndagen varit hemma hos mig 8 dagar i rad, men han kom aldrig i måndags ! förmodligen för att vi hade en piss match i Järfälla? Men vi jobbar redan vidare mot nya rekord (uppe i 2 redan nu)

Lärar Per är på strålande humör och smörar som bara den, Sebban hänger på och smörar tillbaka. Vem vet hur det kan sluta ?:P

Far min är verkligen unik. Han är förmodligen den ända som kör vilse när man har GPS (2 ggr), Sen behöver han fråga personer efter vägen minst fyrtioelva ggr innan han fattar var han ska, men när han kört ca 100 meter tappar han bort sig igen.

Avslutar detta inlägg med en fin bild:
 En makalöst vacker trappa som jag knåpat ihop på google sketchup!

Hej hopp gummisnopp!


Robban vart e du

robban vart e du, du har inte skrivit i bloggen på ett tag nu :P

Matchday

idag var det då match igen mot Nacka gick upp och ner i matchen där vi lyckades ta med ledninge genom lill wicke, sen gjorde nacka 1-1 sen var det dags igen för haninge att göra 2-1 genom max, och som stog första perioden ut.. inför andra kändes som att vi hade greppet om matchen men åt helvete med det nacka går in och gör 2-2 och 2-3 en period man helst vill glömma faktiskt. i den tredje perioden kom vi mer och mer in i matchen och kvitteringen till 3-3 kom genom en styrning av bettan, ett par minuter senare var det dags igen för haninge målskytt dne här gången var stor wicke! 4-3 till haninge nu mera men det dröjde inte länge nacka göra 4-4 ca 5 min kvar av den tredje perioden och det slutade så i full tid (4-4) nu var det dags för sudden death där några/någon chans att göra mål men istället var det Nacka som drog det längstra strått och vann med 4-5 efter ett jävla tur mål om får säga så!, men men vi e fortfarande obesgrade efter full tid nu ska man svulla sönder! hörs! tjaa

MAK

Första inlägget

 då har man skrivit sitt första inlägg i den här sköna bloggen som gör att blondin bella kan slänga sig i vääägggeeennn. nu har man kommit hem från en tråkig skol dag så här på hösten^^ och väntar på att man ska iväg på ännu en träning, sista träningen innan matchen mot nacka imorn. så man får väl helt enkelt ta och tagga till lite så kanske det känns bättre men men man får se hehe, men vi hörs!!

jo men sörru

Då var ännu en dag slut och då undrar ni säkert hur jag spenderat min dag. Började vi 07:15 när klockan ringde, inte sugen just då men var tvungen efter utskällningen igår efter det föräldrarmötet där mytoman Perra drog ihop något. Men kom till skolan 08:15 och vi skulle ha nån jävla föreläsning om dataspelsnördar och grejs.
Verkligen jättetråkigt hela dan. Men det skulle bli bättre när vicke vire glider in sådär vi 15 tiden och vi drar ihop en Fifa turnering med sebban och adrian. Det skulle visa säg att till skillnad från igår så var det dom bästa lagen som gick till finalen. Vi hade inte tid att spela den men den kommer imorgon tror jag. Sen stack man på träning och körde lite seriöst innan isen med armhävingars och grejisor. Vi var bara 3 i min femma eftersom star är uppe i A laget och jalke var sjuk men då klev keegan in i femman och han å jag hade lekstuga under uppspelen !

sitter nu här och ska lira lite FM !

Mak måste börja skriva lite nu eller ?

// Robin


PINSAMT

Det har skett en stor skandal ! Arsenal torskade precis  hemma mot Liverpool med 3 fucking 0:S fattar inte vad som hände?
Cesc sa i en intervju efter matchen att det fanns starka bevis om en mutskandal, Matchen undersöks nu utav special agenter inom området!

Men penis

Nu har självaste star mak och snygg robin langat upp en helt egen blogg ! min gamla blogg lillkenta.blogg.se läggs ner på grund av för stort tryck på servarna efter alla läsare. 
Men annars så kan man meddela att vi har ett JÄTTE jobbigt matte prov om typ 1 timme, känns som att det kommer att   gå käpprätt åt helvete med det men det är sånt som man får ta.
Annars så ryktas det om en liten fifa 09 turnering idag hemma hos mig.  Sebban fick annars ta sig ett litet snack med våran idiot till lärare som heter Per.
Charlie sitter just nu bredvid mig och ringer till.........................................................stefan eklund men han kom inte fram.
Hoppas att blondinbella läser den här bloggen och blir avundsjuk.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0