Spanienjanne!

Nu är det då klart våra kära läsare. Det blir Spanien i juli :) bokat å klart är det, Satan vad kul det ska bli :D:D:D

passar på att gratta C till körkortet, 1a åkningen är också avklarad. Adrian fick visa upp sin mycket goda engelska idag när han hjälpte några jävla jävlar med parkeringsbiljetter typ :P

på tiden

Vi på MakRob vill bara gratulera vår gode vän Marcus Carlsson som tidigare under dagen klarade uppkörningen.

Till Mak säger jag bara bättre lycka nästa gång! Du har precis gjort av med 1200 eller vafan det nu kostar.

Projekt

Idag hade vi så kallad kick-off av ett projket arbete vi ska göra under denna vår termin och kommande höst termin och jag o robert har redan ett viktigt projekt på gång och det är att vi ska göra om roberts rum mer info om det kommer.

I alla fall nu är det slut på praktiken tills om 4-5v då det börjar igen man kan nu känna ett tag att man lever och kan ha ordning på livet och inte vara sliten varje dag under praktik veckorna. Denna dag började med att vi hade föreläsning i Fredrikas aula där bl a Marcus 'Alfons poeten'' Carlsson hade föreläsning om sitt projekt arbete han gjorde med Hampus Sjöström förra året fast jag var inte direkt imppppaaadd av det dom hade gjort. Sen vart det lunch efter det på donken sen in på prestbyrån för att spela lite där Robert vart nästan utslängd ;) han kan få berätta mer om vad som exakt hände lr robert?..

I alla fall sitter här nu och pluggar som tusan ska skriva teorin till körkortet imorn. skaa kila höressss

MAK

veckans lista

Nu presenterar makrob en ny grej på denna blogg......VECKANS LISTA...som kommer innehålla en top 5 lista med 5 gamla godingar så ni kan rösta på varje vecka. det har varit på gång ett tag nu men nu e kontraktet klart med youtube och huvudsponsoren lunga favoriter

veckans lista kommer här:

5.

 

4.


3.


2.


Och nu mina kära vännor kommer 1an på listan, It's my life med Bon jovi:

sjuuukt!

detta är sjukt, man har blivit moviestar! synd bara att det gick å fan å helvete:



HAHA

jo men nu sitter ju en annan här hos marcus, skitmysigt, Mmmm. haha

kör en grattis till! michelle och marcus gillar toan ;)

Grattis!

Idag är en alldeles fantastisk dag, praktiken slutar och man kan nu börja leva igen. Visst jag vet att jag var sjuk första veckan men 1 vecka praktik är faaaan 1 för mycket.

Men det som detta inlägg handlar om är givetvis Marcus Jonassons 18årsdag. Han firade den på bästa sätt genom att kliva upp vid 5 tiden för att åka och jobba, så ska den firas! Han får nu göra vad fan han vill, men till sebban...Han kommer inte köpa snus till dig! Du får vänta i 130 dagar så du blir 18 :) En annan har bara 16 days left.
Men Marcus fyller ju som sagt år. Vad tiden går fort asså, kommer ihåg när man gled ner där på 1a träningen med Västerhaninge team 91 för en sisådär 8 år sedan. En då 10 årig marcus var fan inte lika uppkäftig som han är nu! Han var så liten å söt, det var då det hände. The rest is now history

Så från en del av MakRob hälsar jag bara ett STORT JÄVLA GRATTIS!

// Rob

tisdag

Igår var det en härlig måndag kanske den bästa på länge (A), dan startade med att det var praktik 06.30 :O och hemgång vid 15.30 men dan gick fort...efter praktiken gick jag och möte michi vid stationen sen gick vi hem till mig o chilla galet!

Sen var det match på kvällen mot Botkyrka rätt så vikitg match med tanke på att vi torskat 3 raka men det vart det ändring på det vart seger med 6-2 efter att legat under med 0-2 och då såg det mörkt ut ett tag men sen vart det fart på matchen :D. gick där i från med 2p :) 1 mål 1ass för väl vara nöjd :) och framför allt en efterlängtad seger.

Nu sitter man här och tar det coolers vid datan dricker lite kilööörrrr osv, har kört halkbana tidigare idag och det var nice.. roligt att köra lite 360 här o där :P men kalarade skiten som inte e så svårt att klara :P och nu ska jag bara invänta dagen och se vad som händer :) tjaa då

MAK

Grattis

Idag är de dagen när Victor  '' zajac''  Andersson gjorde sitt första mål för alaget vill bara passa på att gratulera dig till de ;)

MAK


söndag

Nu är det bestämt. Den 10e Juli drar vi till Spanien och blir där till den 19e. SKOJ! Något som däremot inte är skoj är den där satans helvetes praktiken som drar igång imorgon :( Förstår fan inte att man knatar upp så tidigt, UTAN PRÖJS!

Hade match i helgen, med mycket folk på läktarn. Men sikken jäkla skit match det blev! Mak fick iaf måla, väldigt turligt ska tilläggas.

Det skedde en annan skandal i helgen, under fredagskvällen! Men Mak å Jag har tagit tag i det hela och gått till domstol med det. Fast nästa gång får ni det fan inte lika lätt som ni fick nu!

Det är tydligen så att vi möter järfälla kl 20 imorgon, då kommer man hem runt 23:30. inte bra.

Blir inget mer nu, HARE!


// ROB


super taggningen

det lönar sig att sitta och kolla på youtube innan match säger ja bara :D, eller hur robert? hah

aa i alla fall så hade vi match igår mot hanivken 2 kanske inte de bästa motståndet men vi vann i alla fall med 8-2 och det vart lite pinnar på det hela :)

nu sitter man här efter en såååånnn jävla tråkig skoldag fy fan asså, ikväll e de träning och sen får vi se ;), ska äta lite nu och det vart ett hyfsatt tråkigt inlägg man e ju allt lite ringrostig efter uppehållet men nu e man tbx tjaaa

mak

taggning!

Mak ville att jag skulle lägga ut lite taggnings filmer för matchen ikväll så!


Comeback!

Jag och mak har beslutat att vi ska börja blogga igen! Det hände över en middag eller hur det nu var! Annars glider man på som vanligt, men makkan börjar sväva på molnen! förstår inte varför:P

Första riktiga inlägget kommer på måndag, detta var bara en liten uppdateringen

Avslutar med min och marcus egna låt!

På återseende eran Robin "Rob" "robert" "soppan" Karlsson


RSS 2.0