Toaletten

Idag var vi ledig från skolan på grund att vi har öppethus ikväll, och då passade man på att sova ut ett bra tag riktigt skönt. Efter att legat o tagit det lungt i sängen gick man upp fixa frulle och satte sig vid datan och snacka lite med bl a robban..
fast det har ändå inte hänt så mycket idag mest tagit det lungt och snackate lite med majt (MC), vi snacka lite om att han ska ut se årets blogg och min favoritt till den titeln e förstårs..sebvic.blogg.se och dom kommer få min röst för dom skriver precis allt som e sant och bangar att inte på göra det heller :).

Efter tag blev jag lite hunrig gick o köpte kebab på dasiy där jag fick syn på en gammal vän som jag e ovän med nu och''''jag sprang in och låste in mig på toaletten för jag ville inte träffa den personen''''..någon läsare som känner igen det där med att gömma sig på toaletten när en gamal vän säger hej i skolan?, så skriv en kommentar för att den tas inte bort.

Men i alla fall nu har jag kommit hem från min praktik plats för tvungen att åka tid idag för att fixa en ID bricka för att kunna arbeta där år 2009 så nu inväntar jag bara att jag ska åka till öppet hus och vara där i någon timme sen är det dags för träning..taggad till tusen.

Nu e det mindre än 2 månader kvar till myndighetsförklarningen! det ska bli jävligt najs, den 22 Januari smäller det. någon som vet en bra lokal? aja kan lägga ut en annons senare :D,

och jag gömmmmdeee mig inte på någon toalett idag ;) hörs!

MAK


svage knut

Fan då, läste precis sebvic.blogg.se och dom tar åt sig äran för att jag och mak the tank börjat blogga! Men det är så att jag och mak har inspirerats av blondinbella! så det så! Men annars så var det ett ganska klockrent inlägg från eran sida! Förstår hur ni känner, man har SÅÅÅÅ mycket att prata om efter 1 dag ifrån varandra.

Men igår kväll tittade vi på alags star Victor när han krockade med Willy på offensiv blå i ett uppspel, bra där! Nej men jag är bara avis för att inte jag är tillräckligt bra för att spela där ! BRA MATCH BRYYYYYSCH. hörde mycket snack om keegans son på läktarn :D

Fyller ju snart 18 och funderar redan på gästlistan. Kan nog bli största fifaturneringen någonsin, tänkte ju bjuda typ 8 personer! fyfan vilket drag det kommer att bli.
7 Februari smäller det!

Tänkte göra det lite spännande och skriva första bokstaven på varje person sen en liten ledtråd, så kan ni lämna en kommentar när ni vet vilka det är. 1a pris blir en resa till difplan för att köpa en cola vanilj och en twix för egna pengar! lycka till!


M, galen snubbe

M, fixar tejp
A, damp ibland
V, bäst på allt
S, skaelman
D, dem
S, ingen gillar denna människa av oss
B, en klurig jävel


Lill Lördag

Då var det dags för ännu en lill lördag!, den dagen började med att man gick till skolan vid 8-tiden..och skulle ha lektion med per o 3-4 timmar :O. Under lektion var det någon som kom dagens bästa idé....att det skulle bli lunch på donken,(den som kom på iden får skirva en KOMMENTAR) och självklart får ju fler skriva en fin kommentar för vi tar inte bort dom i alla fall!!.

Efter skolan drog vi hem till robban och lira fifa tunering med Robban, adrian, Söder, Wictor E, and me MAK :D, som söder tog hem ganska för lätt tycker ja, riktigt illa!.
Själv fick man en fin revansch på robban som varit kaxig se sådär 1 vecka att han spöa mig med 6-0 :O, men idag vart det svar på tal! 2-1 seger ritkigt skönt så nu kan han bara håll käften med sitt 6-0 för jag har den senaste segern :D. Efter fifa tunering skulle söder och adrian på träning och wirre på alagsi match hemma mot arlanda där jag och robban åkte och kolla på, även lill-wicke var med :D

Och nu sitter man här hemma kollar lite tv och kollar runt villken film som jag ska tanka hem ikväll för imorn e det så att vi e lediga från skolan!!!! så det ska riktigt nice att få sova ut ;). Men i alla fall så här slutade fifa tuneringen

1. Söder (Juventus)
2. Adrian (Liverpool)
3. Mak (Fiorentina)
4. Wictor(Manchester C)
5. Robban (Roma)

hörs! MAK

Dagen efter en tung förlust....

Igår var det dags för skolan igen efter en skön helg skolan började med att vi skulle ha matte!. inte det bästa ämnet att börja skolveckan med kanske (A) inte vet jag. Sen gick robban hem för att han ''kände'' att han hade ont i halsen eller om han var snorrriiggg kommer inte riktigt ihåg vilket, men det tror varken jag eller söder på!!!..det kan vara mycket så att mr.karlsson kände sig ganska trött och vill hem o sova lite det kan vi köpa robban men inte att man har ont i halsen så där eller e lite snorrrrriiiiggggg...nonono skärpning!. du behövs i när P drar igång sina kommentarer...

Senare på kvällen var det dags att röra sig vidare till torvalla för att kolla på laget när dom möte Vallentuna..vilket slutade med förlust :/ 2-4 där starsi wictor satte båda puckarna.. :P. Uppe på trovalla träffa man på Brosan(adrian), söder, Erica, och Mackan. Efter matchen var det direkt hem för att specka in Boston Tea Party när Filip och Fredrik skulle prova på att föra dyngraka på jobbet vilket var ganska roligt ;)..men men efter det var det att kolla lite vidare på tv och sitta vid datan och sen gå till slaggning.

Idag har varit en jobbig tisdag kanske det beror på att vi sluta halv fyra :O omg. men i alla fall har det inte hänt någoting den här dagen förutom att söder lekte STARSI på att kasta snöbollar på fönsterna  ;). och man fick även ett nytt smek namn idag från söder :P ( mak the tank) vetta fan vart han fick det ifrån men får väll ta reda på lite info, nu sitter man här och inte gör ett skit ska väl kila iväg på träningen snart...taggad till 1000....not.. man e ju rätt sliten faktsikt det måste man erkänna trött på att det ska vara mörkt fort man går upp och sen när man kommer hem jävla piss!. aja skitsamma ska kila

MAK


.

vann precis 2 seriösa fighter mot sebban, adrian gråter för att jag inte vill spela fifa. toffel virre drog precis till märta men sa att han skulle hem ! lågt


men visst

Efter att jag harläst sebvic kändes det som om jag fick en kniv genom hjärtat. Dom kastar ut skit på mig och klagar som fan på att jag stannar kvar i skolan. Det har inte stått något om alla dom 1000tals ggr som vi lirat fifa här hemma, tagit med mitt PS3 överallt bara för att dom fattiglapparna ska få lira ett riktigt spel! fan asså men visst om det är det ni vill, jag kan lämna in det där om ni fortsätter så där. Jag har precis tagit mig ur en djup livssvacka och så läser man det där!
SKÄMMES TAMEFAN. kanske får skaffa mig nya vänner. Har en väldans massa på kö men ni har betytt så mycket för mig i svåra stunder att jag inte kunnat lämna er. Ni var mitt allt, förstår inte hur ni stått ut med mig.

HAHA fan det är kul att skriva sådär som en viss person alltid gör i sin blogg ! men snart kommer judarna så ska dom få sig en utskällning som heter duga, sen spöa dom på fifa !! sen på träning, sen duscha, sen åka buss, sen tvärbana, sen gå i en trappa, sen öppna en dörr, sen är man framme !

äntligen

Vet alla min tusentals läsare att jag lovade ett långt hyllningsinlägg idag men så blir nog fan inte fallet.
Det är så att jag fan inte finner några ord på hur glad jag är just nu. Slut på fitt praktiken, det har man väntat på i 3 veckor nu. Man har fan inget liv under praktiken, men nu kan jag börja leva igen!:D

Victor är jättestolt för att han vunnit mot mig på fifa 3 matcher irad nu, Han var Barca, Inter och Spanien. Hur jävla lätt är det ?

Vi ska iväg på hanvikens match snart och kolla när sebban gär 3 pinnar, bara att han kan säga så visar ju vilken piss serie dom spelar i !

På torsdag nästa vecka är det bestämt. Ludret Sebban kommer åka på så mycket spö på almis!

haft träningsledigt 2 dar irad nu. Så SKÖNT!

Finns inte så mycket mer att säga i dagsläget, Återkommer efter helgen då jag beslutat att inte skriva helgtid efter som jag vill vara ledig också!

JA!

1 dag kvar !

Enough said!

skönt

bara 2 dagar kvar nu !

Väntar med ett hyllningsinlägg tills på Torsdag !

Skön Måndag

Allitd lika skönt att vara ledig på en måndag efter en tråkigt helg, denna dag börjar med att morfar ringer på dörren vid elva tiden ungefär för att lämmna lite medicin. Sen gick jag dirr till sängen för att sova lite...vakna senare vid halv ett tiden gick upp drog en pan pizza med lite iskall cola till och det har aldrig smakat bättre :). 

När man hade ätit klart satte jag mig framför tvn och lira lite fifa för att slappna av lite för man tänkte åka kolla på laget senare ikväll när dom möter järfälla där vi har viktiga poäng att ta för att ligga kvar i toppen av serien!!. får se om man träffar MC där uppe oxå, för han sa att han skulle upp och kolla på matchen efter sitt fyspass.

Just nu snackar man med virre på msn..annars händer det inte så mycket på eftermiddan för visa e på praktik och andra i skolan.. man kanske borde planera vad man ska hitta på imorn istället lär väl bli xbox hela dan som vanligt(A)

nej nu får jag tacka för mig och ses o hörs!!!

MAK


ett jävla tjat!

Nu får ni fan sluta stressa på ! Det tar den tid det tar att få till ett fint inlägg. Men jag har fan inget fint och skriva eftersom jag är inne i en mycket mörk period av mitt liv. sebban förstår vad jag pratar om.

Tänkte dra lite om vad som hänr i helgen nu då.
Fredag: drog hem till en person och tittade på när några spelade CS.
Lördag: drog hem till en person och tittade på när några spelade CS. Men jag drog hem och lirade lite fifa ist , kom 2a efter lottan söder.

upp imorgon och jobba dåra, sista veckan nu. Det känns förjävla bra!

btw så har adrian med viss hjälp av mig dragit ihop en låt om virre! här kommer en del av texten , slutet behövs lite finslipning.

Han går ju upp i vikt javisst
JAVISST JAVISST
Hans namn är Victor Andersson
JAVISST JAVISST
Tjock å rund å luktar pung
na na na na na na
Victor Andersson, han är ingen kung! 

Som ni kanske förstår så ska na na na delen bytas ut, om ni har något att komma med så kan ni höra av er !

.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.

Vill dö! pallar fan inte jobbet sen hem och sova sen till piss hockey träning. Detta är mitt avskedsbrev till världen

Dagen innan helvetet börjar igen

Det är söndag och imorn är det dags för 3 nya veckors praktik med mörka dagar, kan redan säga nu vilket helvete det kommer bli fy fan!, men men nog med det idag har man haft match mot Saltsjöbaden och man kan säga att det gick väldigt bra, men i alla fall så här har min söndag varit så här

Man gick upp vid 8-tiden idag för att ge sig i väg att hämta honken vid lidl, sen var det bara att åka till torvalla och hämta hans grejer så vi kunde dra till till Saltsjöbaden och lira den där matchen som gick väldigt bra, för aaaa i alla fall honken :P han får göra 11 poäng idag. Tror det var 5mål och 6 assist aja skt samma, i stort sett gick det bra för hela laget och seger vart det med 3-24 (A).

Just nu sitter man bara vid datan och tar det lungt vilar upp sig helt enkelt till praktiken imorn :/, får se om det e någon skön rulle på tv för jag har laddat med godisss;) hörs!

MAK




RSS 2.0